Dr. Szőke Katalin nőgyógyász Székesfehérváron?
Ha még aktuális akkor 20/4705111-es telefonszámon éred el,
Szerdán 13:00-16:30-ig
Csütörtökön 15:30-18:30-ig
10.000,-FT nála a rákszűrés.
Kontroll vizsgálat 5.000,-FT
Receptírás: 1.000,-FT
Az eredmény már nincs meg helyben, hanem kipostázzák.
Ha csak általános rákszűrésre mennél, nem rossz, viszont ha valami más gondod is van, nem ajánlom.
Választ a problémára nem ad, minél előbb le akarja zavarni a vizsgálatot, mindig mindenre ugyanazt írja fel.
Sajnos egyre több nőtől hallom ugyanezen problémákat.
1-2 éve más asszisztense van, aki igen bunkó tud lenni. Velem még nem volt, de ahogyan másokkal beszél a váróban és telefonon is...
Én voltam nála rákszűrésen, 10 000 ft-ot fizettem, azt mondta, ha gond van hívnak telefonon, ha nincs, nem hívnak.
Az új asszisztens nekem sem volt szimpatikus, de összességében nekem nem volt bajom az ellátással, bár 2. alkalommal voltam csak nála, mindkétszer rákszűrésen, meg gyógyszert írt fel.
Hát ez nehéz kérdés, ha most mész először, de úgy gondolom, hogy ilyenkor az embernek vannak kérdései és egy megbízható dokira vágyik,így én mást keresnék.
Sajnos én először Bognár Idához mentem, borzasztó élmény volt...még most is rossz visszagondolni rá 8 évvel később, ezért is kell olyat találni, aki meghallgat és bármi kérdésed van segít, nem akar 10 perc alatt kihajítani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!