Dr. Radnai Katalin hol rendel?
2 éve voltam nála egy rákszűréssel egybekötött vizsgálaton.
12 e ft-ot fizettem,kaptam számlát.
Magánrendelése a Váci úton,a Westenddel szemben,Váci út 16. 320-4268 számon lehet bejelentkezni.Több másik orvos is rendel ott.
A doktornő szimpatikus volt,laza,jó kedvű,vizsgálat fájdalmatlan,ultrahanggal kapcsolatban viszont kissé tapasztalatlan.KB.10 percig ultrahangozott(hüvelyi úton),ami kissé kellemetlen volt,mert alig találta meg a petefészkeimet(Nem tudom,hogy ez az ő hibája e vagy sem,más orvosnál nem volt gondom ezzel).
Az asszisztensnője kifejezetten nem volt szimpatikus(ő a szülésznő is) kissé morogva volt.
A rendelő tiszta,viszont nagyon zsúfolt,zavart,hogy a doktornő előtt kellett levetkőznöm,nem volt egy kis próbafülkéhez hasonlító elkülönített rész.
Többet nem mentem hozzá,de ha azóta változtatak a körülmények,akkor szerintem bátran menj hozzá,egy próbát megér:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!