Műtétem lesz és altatni fognak. Ugye semmit sem fogok érni az egészből? (laporoszkópos) Vagy volt már aki felébredt közben vagy éber álomban volt?
Attól, hogy te nem ébredtél fel, mások felébredhettek.
És képzeld, erről a filmről még életemben nem hallottam.
Megtanulhatnál írni is! Ciki, hogy én 15 éves fejjel helyesebben írok nálad.
nem én írtam, hogy nem tudom, milyen műtétem volt. Tudsz olvasni? Nézd már akkor a százalékokat is!
ja, és rengeteg helyen beszámolnak róla, hogy altatásban felébrednek ;) Ezt találtam neked kb 10 mp alatt:
Ráadásul a kérdező kérdezett, én meg válaszolok. Ha egyszer ez így van, miért hazudjak neki? Igenis fel lehet ébredni, sok emberrel megesett már.
15/L
Ja, és a helyesírási szótárat még mindig ajánlanám...
Ja, különben a 16/L vagyok, csak ott elírtam a koromat.. Szóval nekem volt mandulaműtétem.
15/L
Az elözö vagyok ezt onat szedtem ki amit küldtél ;)
"Az izomlazító szerek, amelyek az altatóval kerülnek az operált szervezetébe, meggátolják az illetőt, hogy hirtelen felugorjon a műtőasztalról, és kitépve magából az infúziót és/vagy az érfogót, elszaladjon. De ugyanakkor azt is meggátolják, hogy a beteg jelezni tudja a dokiknak és a nővérkéknek, hogy valami nagyon nem stimmel".
Idézd már, hol írtam, hogy sikítottam meg ilyesmik? Kíváncsi vagyok rá! Köszi!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!