Az egyik barátom (barátom:14/f) furán viselkedik szerintem emos lett. Mit csináljak?
Sokat nem tehetsz, a lelki világának most erre van szüksége, sok tininek van ilyen korszaka. De továbbra is támogasd és légy mellette! :)
Olyan nincs, hogy "emos" csak emo. Én már 3 éve, vagyok az. Írtad, hogy haverodon, mindenki át taposott, na hát pont, ezért lettem, én is emo, mindenki kötekedett, velem stb.. Szal ne csodálkozz ha fura lett, a sok szekálás miatt.. Nálam is eltelt 1-2, hét és nem kötekedtek, velem soha többé.
16/f
Hogyha nem akar ártani magnak, akkor nem muszáj tenned bármit, ha igen, akkor beszélj az osztályfőnökkel/iskolapszichológussal.
Amúgy meg legyél mellette, és támogasd, adj neki szeretetet, az biztosan segíteni fog.
Ne hagyd magára, majd kinövi, vagy ha nem...igazából attól ő még mindig a barátod, csak most ezt a szubkultúrát követi. Szerintem nem kéne tenned semmit ez ügyben, ez az ő dolga :)
Ne aggódj, attól, hogy változott a stílusa, ő még ugyanaz az ember marad, és ha igazán jó barátok vagytok, akkor ez a cselekedete sem változtat semmin köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!