Mit vizgsál az orvos akkor, amikor felfektet az ágyra térdtől lefele lógó lábbal (90 fokos szögben lóg le) a nyakam/fejem alá rakja a kezét és dobálja?
Csak ezt mindig is furának tartottam, mire lehet ebből a "gyakorlat"-ból következtetni?
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Rend. ker.
Tiszta tüdő
Mening. neg.
Szokásos ideggy. vizsg. norm.
Romberg neg.
Norm. pupillareflexek
Agyidegek jól innerválnak
Békés garatképl.
Tonsillán tüsző, lepedék nem látható
Diagnózis: Vírusos fertőzés k. m. n.
Fejfájás
Hát én hiszek neki, csak hajlamos vagyok hipochonder lenni... ez a tipikus "Persze, hogy tudja, mit csinál.. de mi van, ha...?"
ne teddd! ne akarj magadnak feleslegesen kellemetlen napokat teremteni.
minden normális, ill. negativ.
szóval no para!!!
a diagnózist pedig fogadd el, és tedd a mit orvos ajánl.
Hát, szorongásban otthon vagyok xD
De rendben, hallgatok rád :)
Egyébként azt hiszem a meleg víz jót tesz neki, mintha kicsit jól esett volna. Majd este normálisan kipróbálom.
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
Ez a mening. neg.
Agyhártyagyulladás esetén ez annyira fájna, hogy nem nem engednéd meg csinálni. Az agyhártya irritációja miatt fájna.
Mostmár kezdek megnyugodni :D
(sőt, már a nyakam is egész jól van)
Köszönöm szépen! :)
Hát akkor minél hamarabbi "költözést" kívánok! :/ :)
Na egyébként azt hiszem meg van a "hunyó" .. xd Ma reggelre torkom fájt, szemem könnyezik, izzadtam minden, úgyhogy valószínüleg valami kis vírus >.< Na de ennek most örülök, hogy tényleg csak ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!