Mit csináljak 39 fokos láz esetén ha egyedül vagyok és az ügyeletes orvos nem jön ki?
Azt mondják, hogy túl sok a beteg akihez ki kell menni. Amit én megértek csak hűtőfürdőig alig birtam elmenni, és onnan is majdnem kiszédültem. Nagyon nem érzem jól magam es itt fenn Pesten egyedül lakom az albiban, ahova természetesen a főbérlő nem jelentett be így mèg egy háziorvosom sincs akibrn bízhatnék. Mit tudok tenni? Nagyon bepánikoltam.
20/L
Lázcsillapító nem segít? A lázon kívül van egyéb problémád? Köhögés, hányás, bármi?
Ha vírusfertőzésed van, arra nem adnak gyógyszert, az általában 3 napig tartó magasabb lázzal jár, a lényeg, hogy csillapítani kell a lázadat és sok folyadékot inni.
Ha 3 napon túl is lázad van, akkor bakteriális fertőzés, arra már kapni fogsz antibiotikumot.
Csak van egy ismerős, barát, szomszéd, aki hoz neked a patikából lázcsillapítót, kérj segítséget. Orvoshoz meg jelentkezzél be mindenképp, mi az, hogy a főbérlő nem jelent be, ezt a pofátlanságot!
Borzalmas hányingerem van. De az a baj, hogy ez nem tudom jelent e bármit mert hajlamos vagyok rá.
Az a helyzet, hogy van itthon c vitamin, lazcsillapito, ors por, de semmi.
Akarhanyszor mondtam neki mindig azt kondta hogy egy ev itt lakas utan, mert nem bizik az egyetemistakban. De az istenert nem kootoznek el innen mert minden nagyon kozel van es viszonylag olcso. Szoval ideigelenes lakcim nelkul sajnos nehez.
Egy két óráia cataflamot.
Tudom csak a lázcsillapitol ment le 39-re, reggel 40.1-roo indult, azota most 39.3 megint.
Erôs hányinger, de nálam ez a pánik jele is azt tudom ezert nem akarok messzemeno kovetkezteseket vonni le belole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!