Mit csináljak 39 fokos láz esetén ha egyedül vagyok és az ügyeletes orvos nem jön ki?
Azt mondják, hogy túl sok a beteg akihez ki kell menni. Amit én megértek csak hűtőfürdőig alig birtam elmenni, és onnan is majdnem kiszédültem. Nagyon nem érzem jól magam es itt fenn Pesten egyedül lakom az albiban, ahova természetesen a főbérlő nem jelentett be így mèg egy háziorvosom sincs akibrn bízhatnék. Mit tudok tenni? Nagyon bepánikoltam.
20/L
Rendben nagyon koszonom a segitsegeteket!:)
A szomszedok adott Advilt, azt mondta, higy az neki hasznalni szokott.
Köszönöm!:)
Miért kéne tudnom, hogy melyik lázcsillapító és melyik nem?? Hál' Istennek 8 éves korom óta nem ment 38 fok felé a lázam, addig meg a cataflam bőven levitte. P*csázni meg olyan embereket p*csázz akiket ismersz, és a szemükbe mondd!:) Érdemes volt ezért a hozzászólásért felkelned ma kedves válaszoló, legyen szép napod!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!