Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit csináljak 39 fokos láz...

Mit csináljak 39 fokos láz esetén ha egyedül vagyok és az ügyeletes orvos nem jön ki?

Figyelt kérdés

Azt mondják, hogy túl sok a beteg akihez ki kell menni. Amit én megértek csak hűtőfürdőig alig birtam elmenni, és onnan is majdnem kiszédültem. Nagyon nem érzem jól magam es itt fenn Pesten egyedül lakom az albiban, ahova természetesen a főbérlő nem jelentett be így mèg egy háziorvosom sincs akibrn bízhatnék. Mit tudok tenni? Nagyon bepánikoltam.

20/L

2016. aug. 18. 13:43
1 2 3
 11/24 Jubilee ***** válasza:
Más lázcsillapító? Ibuprofen vagy paracetamol tartalmú nincs? Ha nem megy le a lázad (ami szerintem továbbra sem baj annyira), akkor váltakozva lehet ezeket használni.
2016. aug. 18. 14:07
 12/24 A kérdező kommentje:
Meg nem tudom, hogy ez is a láz tünete e, de mar tegnap reggel utana fajnak az izmaim a nyakamnal meg a vallamban, illetve a derekamnal.
2016. aug. 18. 14:08
 13/24 A kérdező kommentje:
Rendben utánanézek mik tartalmazzàk ezeket a hatoanyagokat! Ha mas nem a szomszedig talan csak el tudok menni!:)
2016. aug. 18. 14:09
 14/24 Jubilee ***** válasza:
Ha nem javul, akkor hívd megint az ügyeletet, nem tagadhatják meg a kimenetelt! Ne engedd magad lerázni!!!!
2016. aug. 18. 14:10
 15/24 Jubilee ***** válasza:
57%
Panadol (paracetamol), Algoflex (Ibuprofen) tartalmú, ezek nem vény kötelesek.
2016. aug. 18. 14:11
 16/24 A kérdező kommentje:

Rendben nagyon koszonom a segitsegeteket!:)

A szomszedok adott Advilt, azt mondta, higy az neki hasznalni szokott.

2016. aug. 18. 14:13
 17/24 A kérdező kommentje:
Az advil szepen elkezdte levinni szoval orok hala nektek!:)
2016. aug. 18. 14:40
 18/24 Jubilee ***** válasza:
Gyógyulj meg hamar! :)
2016. aug. 18. 14:46
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Szégyen, hogy 2 oldal nyüglődésbe telt, mire megálmodtátok, hogy lázcsillapítót kell bevenni nem pedig fájdalomcsillapítót.... 20 éves életképtelen piccsa
2016. aug. 18. 15:17
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

Miért kéne tudnom, hogy melyik lázcsillapító és melyik nem?? Hál' Istennek 8 éves korom óta nem ment 38 fok felé a lázam, addig meg a cataflam bőven levitte. P*csázni meg olyan embereket p*csázz akiket ismersz, és a szemükbe mondd!:) Érdemes volt ezért a hozzászólásért felkelned ma kedves válaszoló, legyen szép napod!:)

2016. aug. 18. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!