37,1 fokos hőemelkedesem van! 3 nap alatt el tud mulni doki nelkul?
Hőemelkedéstől 37-38 fok között beszélünk, neked 37,1 fokot mutatott a hőmérő, szóval ettől még nem kell beparázni. Egyébként (ha lány vagy, bár a neved alapján annak gondollak, ha nem akkor bocsi) a nemi ciklus során a hormonok is befolyásolják a testhőt, és akár emiatt is lehet enyhe hőemelkedésed.
Amit javasolni tudok az a sok pihenés és folyadék!
Amúgy ha tovább emelkedne, mondjuk 38 fok fölé, akkor én a helyedben elmennék orvoshoz.
#2 hozzászóló vagyok. Ha tényleg most múlt el, akkor tényleg nem valószínű, hogy amiatt van. Mert általában ovuláció után (kb. 14. nap után) szokott megemelkedni a testhőmérséklet kb. 0,5 fokkal.
De akár ez okozza, akár nem, nem kell túlparázni. A láz a szervezet természetes védekező reakciója, ugyanis a fehérvérsejtek aktívabbá válnak általa. Bár hátulütője is van, pl. a folyadékvesztés. Ezért is tanácsoltam, hogy igyál eleget. Ja és a pihenésről se feledkezz meg.
#2 hozzászóló vagyok megint. Ne a hosszú hétvégén pihenj csak, hanem már most is.
Nem tűnik komolynak, úgyhogy szerintem gyorsan kihevered. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!