Háziorvos végezhet egy egyszerű és gyors vizeletvizsgálatot ami kimutatja hogy terhes vagyok-e?
a következő hetekben sajnos nincs lehetőségem eljutni egy nőgyógyászhoz csak háziorvoshoz.
3 hete késik a menzeszem, már csináltam egy itthoni tesztet, az negatív lett, mégis megnyugodnék ha egy orvos ki tudná mutatni. feltételezem hogy egy orvosi rendelőben megbízhatóbb módszerrel tudják kimutatni a terhességet a vizeletből. van ilyen vizsgálatra lehetőség egy sima háziorvosi rendelőben?
Akkor az én háziorvosom minden alkalommal szabályt szeg mikor ezt megteszi... És az előző is csaló volt akihez a költözés előtt jártam... És a gyerekorvosom is aki 19 éves koromig fogadott. De durva...
Háziorvos kérhet hcg vizsgálatot, minden gond nélkül.
Engem is fogadott 19 évesen a gyerekorvosom, mikor már elköltöztem, sőt 24évesen másodvéleményt is kértem tőle, beutalót is írt olyan kórházba ahová nem tartozok..
[link] viszont ezen a listán van mit kérhetnek a háziorvosok, ahogy nekem is megmutatta anno a doki hogy hiába akarná kérni, a rendszer nem engedi neki.
Ha endokrinológus, belgyógyász vagy nőgyógyász alapból a doki akkor kiírhatja! De pl kardiológus háziorvos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!