9hetes terhes vagyok kedden lesz abortuszom (szedtem fog. Gatlot) nagyon rosszul vagyok napja ugy érzem nem birom ugyeleten tudnak vmit csinálni? Vért hányok
Figyelt kérdés
2016. dec. 18. 16:06
1/19 anonim válasza:
Mindenképp menj be az ügyeletre, nézesd meg magad, ha vért hánysz, az biztos, hogy probléma.
2/19 anonim válasza:
Hívd fel a mentőket.Vagy ha van valaki otthon veled,akkor vigyenek be a sürgősségire.
Ennyi alapján nem lehet megmondani mi bajod van.Az is lehet elvetéltél. Orvos!
3/19 A kérdező kommentje:
Épp most hánytam de most nem csak vér minden ki jott belolem ráz a hideg rosszul vagyok
2016. dec. 18. 16:34
6/19 anonim válasza:
Terhességtől,de vetéléstől sem lehet vért hányni. A vérhányásnak komoly belgyógyászati okai vannak (fekély,nyelőcsőruptúra). Mindenképpen életveszélyes állapot. Biztos,hogy vért hánytál és nem valamilyen ételet,ami elszínezte a hányadékot?
7/19 A kérdező kommentje:
Ma meg tegnap tegnap cs,véréset ma szín tiszta vért utana rá,pát,orára mibdent amitettem ki hánytam
2016. dec. 18. 17:55
8/19 A kérdező kommentje:
Nsgyon fáj a gyomrom sztm a sok hányástol
2016. dec. 18. 17:56
9/19 anonim válasza:
Ha ez valóban így van,akkor nem itt kéne írkálnod,hanem orvoshoz menni!!!
10/19 A kérdező kommentje:
Ki kell birnom reggelig van egy,3éves gyerekem nm hsgyhatom itt anyás
2016. dec. 18. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!