Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hova tudnék fordulni, ha...

Hova tudnék fordulni, ha trombózisra gyanakszom?

Figyelt kérdés

Fogamzásgátlót szedek (hormonbetegség miatt, - nem PCOS -). 5 napja váltottam Dienilléről Dianére, mert nem nagyon hatott a tüneteimre (hajhullás stb)

Viszont a jobb vádlim elkezdett görcsölni és húzódni. Lemértem, nem vastagabb a másiknál, nincs megduzzadva, elszíneződve sem. Nem erős a fájdalom, de mégis olyan feszítő érzés...Iszonyatosan félek,mi van ha trombózis. Nincs háziorvosom, Budapesten ideiglenes lakcímem van (9.ker) Ügyeleten voltam a minap, mert köhögtem és nehezebben vettem a levegőt. Csináltak ekg-t, meghallgattak, nem volt semmi gond (vagyis enyhe hörghurut valószínűleg).

Pánikra hajlamos vagyok és azt mondják, hipochonder is.

De ez a lábfájás a köhögéses dolgok után elég durva egybeesés, és szó szerint rettegek mi lesz most velem. Délelőtt vizsgáznom is kell...

Kérlek segítsetek mit csináljak? Hova forduljak?

2017. jan. 11. 03:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Biztos,hogy fogadnak,ha másképp nem akkor ambuláns betegként. Körzeti nővér vagyok és nálunk is jártak így egy páran.
2017. jan. 11. 11:09
 12/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, megpróbálok ma délután elmenni.
2017. jan. 11. 11:42
 13/17 A kérdező kommentje:
elmentem orvoshoz,kaptam beutalót angiológiára,holnap reggel megyek.
2017. jan. 11. 18:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nem gondolta mélyvénás tromnózisnak,hála égnek! Írj majd kérlek,hogy az anigiológián mit mondtak!
2017. jan. 11. 20:47
 15/17 A kérdező kommentje:
UH-n mélyvénás trombózis nem igazolható :)
2017. jan. 12. 09:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Ez a lényeg!
2017. jan. 12. 13:52
 17/17 A kérdező kommentje:
magnéziumhiányom van, és emiatt görcsöl be az izom. A fejem is többet fájt mostanában...
2017. jan. 12. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!