Hova tudnék fordulni, ha trombózisra gyanakszom?
Fogamzásgátlót szedek (hormonbetegség miatt, - nem PCOS -). 5 napja váltottam Dienilléről Dianére, mert nem nagyon hatott a tüneteimre (hajhullás stb)
Viszont a jobb vádlim elkezdett görcsölni és húzódni. Lemértem, nem vastagabb a másiknál, nincs megduzzadva, elszíneződve sem. Nem erős a fájdalom, de mégis olyan feszítő érzés...Iszonyatosan félek,mi van ha trombózis. Nincs háziorvosom, Budapesten ideiglenes lakcímem van (9.ker) Ügyeleten voltam a minap, mert köhögtem és nehezebben vettem a levegőt. Csináltak ekg-t, meghallgattak, nem volt semmi gond (vagyis enyhe hörghurut valószínűleg).
Pánikra hajlamos vagyok és azt mondják, hipochonder is.
De ez a lábfájás a köhögéses dolgok után elég durva egybeesés, és szó szerint rettegek mi lesz most velem. Délelőtt vizsgáznom is kell...
Kérlek segítsetek mit csináljak? Hova forduljak?
Max vérrög, maga a trombózis nem ott van, ha trombózisod van, nem írkálsz kérdéseket gyakorira...
Egyértelműen az orvosodhoz kell menni, vagy ha nagyon kétségbe vagy esve mentőt hívni... max nincs semmi bajod és potyára jönnek, esetleg lebaxnak...
De mi jobb, ha potyára kihívod őket és megnyugszol, vagy ha már rég hívni kéne őket, hogy életben maradj, de te inkább gyakorin várod a válaszolókat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!