Okkal gyanakszom trombózisra? (sos! Megőrülök itt lassan)
az nem vszínű h trombózis, akkor inkább hófehér lenne a lábad és pokolian fájna de kb ordítanál.
inkább gyanakszok arra mivel mondtad h meleg is h szépen begyulladt, azaz kicsit belobbant, szal mindenképp menj el vele vhova, mert kéne rá antibiotikumos kezelés, nem ám elfertőződik jobban vagy vérvérgezést kapsz. mindenképp lássa vki, ne éjjel legyen mentőzés belőle!
És hová menjek vele most? Sebészeti szakrendelés délig volt csak. A doki ránézett a sebemre. Az ambuláns lapomon ez áll:
Amnézis:
Kontroll
Kötéscsere, sebe rendben, otthon köthető.
Ennyi.
Tegnapelőtt ez állt a kezelőlapon:
Amnézis:
Kontroll.
Sebe lobmentes, a lápiszolás helyén kisebb, felületes necrosis.
Betadines-Phenilbutasonos fedés.
Jav.: otthonában kamillás borogatás, Betadines ecsetelés.
Kamillával bevallom őszintén nem borogattam, mert a doki azt mondta áztassam kamillában, a lapon meg borogatás van, inkább hagytam a francba, még valami rosszat teszek vele. Természetesen átkötöztem magamnak, betadinozás is volt.
Nemsokára szerzek kamillateát és áztatni fogom, de mégis meddig kell áztatni? Meg hogyan? Sosem csináltam még ilyet...
Pl. egy lavórba beleöntöm a kamillateát, amit megfőztem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!