Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Műtétnél az altatást le lehet...

Műtétnél az altatást le lehet mondani?

Figyelt kérdés
Altatásos műtétet beszéltem meg az orvossal, de meggondoltam magam, jobb, ha ébren, érzéstelenítve műtenek. Meddig lehet lemondani az altatást?
2017. jan. 6. 15:48
 1/3 anonim válasza:
Szerintem nem lehet lemondani. Azért nem véletlen, hogy az altatóorvos az egy külön szakma. Nyilván tudja, hogy a beteg x esetben milyen kondíciók mellett műthető.
2017. jan. 6. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Esetleg választhatod az epidurális érzéstelenítést is.
2017. jan. 6. 15:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, jelezd annak az orvosnak, aki műteni fog. (Bár lehet, hogy az anestes orvoshoz így is el kell menned, hisz az érzéstelenítés is az ő dolga, ha jól tudom.)

(Nekem tavaly szeptemberben volt egy műtétem, ahol igazából én választhattam, hogy altatva vagy érzéstelenítve szeretném-e a műtétet.)

2017. jan. 6. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!