Budapestiek segítségét kérném! Tudtok mondani nekem jó Fülész orvost/professzort?
Figyelt kérdés
Hallókészülékes vagyok, és az utóbbi időben még így is sokat romlott a hallásom. Szeretném kivizsgáltatni profi szakemberrel, mert itt Miskolcon nem foglalkoznak velem. Az se baj, ha fizetős, csak tényleg jó orvos legyen!2017. jan. 5. 08:54
1/3 anonim válasza:
Dr. Katona Gábort keresd, itt a honlapja: [link] Dolgoztam vele, alapvetően gyerek fül-orr-gégész, de felnőtteket is vállal. Kedves, barátságos, lelkiismeretes, ki merem jelenteni, hogy az egyik legnagyobb tudású orvos az országban. A honlapon megtalálod az elérhetőségeit.
2/3 anonim válasza:
Bocs, még egy eszembe jutott, szintén a szakma nagyja: dr. Szirmai Ágnes. Itt tudod elérni: [link] Ez nem a legolcsóbb hely, viszont főorvos asszony szintén országos hírű ismertségnek és elismertségnek örvend. Ha tudok még segíteni írj. Hallókészülékes szakmában dolgoztam 12 évig. Már abbahagytam, de ha tudok, segítek.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, utána fogok járni. :)
2017. márc. 28. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!