Ezek után meri még valaki azt mondani, hogy a pszichiátrián alaposan kivizsgálják a betegeket?
Több hasonló esetről is tudok, csak azok szerencsére nem végződtek halállal. Persze, ők az áldott jó orvosok, akik felelősségteljesen végzik a munkájukat. Csak épp vizsgálat nélkül leszedálják, meg félrekezelik az embert. Ez a magyar egészségügy.
"muszájmindenkinekhazudni (törölt) 2016.01.28. 16:30:24
Sziasztok
Részvétem az egész családnak , sajnálom nagyon ami történt , de ez gátlástalan dolog ami itt folyik. Szegény Árpi meghalt kész pont , akár mit is csinálnak sajnos soha nem fog vissza jönni. El kell fogadni és hagyni kell békében nyugodni .
Biztos borzasztó lehet egy szülőnek ezt átélni.
Nem értem hogy akik eddig a baráti társaságba voltak azpk most miért lapulnak és hazudoznak ? , mindenki tudta róla hogy miket fogyaszt , töménytelen mennyiségbe szívták azt a mű fűnek mondott spice anyagot.
itt van pár link erről az anyagról :www.delmagyar.hu/szeged_hirek/kinai_droglaborbol_jon_a_mufu/2384122/
www.tinivagyok.hu/temak/veszelyek/item/herbal-mf-biof-spice
www.medicalonline.hu/gyogyitas/cikk/ezrek_kerultek_orvoshoz_a_mufu_miatt
Még egyszer sajnálom ami az Árpival történt , elhiszem hogy nehéz lehet , de akkor se a dokikat kell hibáztatni , lehet hogy fogyasztott olyan drogot amit ki mutat a szervezete , de ezt a szart amit úgy kevernek össze mindenféle vegyszerből nem tudja kimutatni semmilyen drogteszt .
Kedves Árpinak nagy barátai: szégyelljétek a pofátokat, hogy most meg mindenki itt sunnyog és lapul mint szar a fűben . EL kellett volna már akkor mondani amikor bekerült a kórházba hogy ezt a szert fogyasztotta és akkor már máris máshogy állnak hozzá, nem pedig csak találgatnak hogy mitől is lehet .
Bocsánat hogy ilyet írtam , de már nagyon zavar engem ez a sok hozzá szólás és okoskodó ember."
Forrás: [link]
Mielőtt nekiállsz fröcsögni, tájékozódj, hülyegyerek. Sajnálom szegény srácot, az anyját még jobban, de nem az orvosok tehetnek arról, ha a kis p¤csfejek mindenféle dizájnerdroggal, isten tudja, mikből összekutyult sz..rral bódítják magukat, és néha belehalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!