Természetes hogy még mindig fáj? (Többi lent)
Kb másfél hete nagyon betagadt a jobb nyirokcsomóm. Az orvos mondta hogy ebből rocefin injekció lesz. Amitől nagyon megijedtem, mert már kaptam olyat, és nagyon fájt! 4 nap allat négyet kaptam a fenekembe. 2-2-t mind a két oldalra. És azóta még mindig nagyon fáj, és egy kicsit lila. Ez természetes? Vagy nézessem meg vele?
13/l
Na már most, az már eleve baj, hogy neked a jobb nyirokcsomóddal van bármi is, mert ez arra utal, hogy neked csak jobb és bal nyirokcsomód van (valahol).
Egy egészséges embernek az egész testében kb 5-600 nyirokcsomó van, különböző helyeken (nyak, hónalj, lágyékhajlatok, has tájon stb).
Ha neked csak kettő van akkor nem tudom hogy maradtál életben, úgyhogy inkább szakember segítségét kérd.
Nyugi, pár nap alatt elmúlik ! Előbb a fájdalom és majd egy kicsit később a foltok is....
De írtam privit, azt is olvasd el...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!