Ez mennyire természetes? (A többi lent. )
Tegnap voltam egy urológus-nefrológus szakorvosnál, mert vesemedencegyulladásom van. A doktornő ilyeneket kérdezett: "Milyen a szexuális élete?"
"Milyen gyakran szokott maszturbálni?"
"Észlelte-e az utóbbi időben spermája színének megváltozását, vagy mennyiségének változását?"
Még az utóbbi kérdés nem is annyira szokatlan, de az első kettő igen. Hogyan kapcsolódik az első két kérdés a vesemedencegyulladáshoz? Azokat nem inkább andrológus szokta feltenni? Nagyon kellemetlenül éreztem magam és még vissza is kell majd hozzá mennem. Mit javasoltok? Menjek más orvoshoz? Nem tartom természetesnek ezeket a kérdéseket.
Nem voltam még ilyen helyzetben és nőként nem is leszek, de én nem furcsállom ezeket a kérdéseket.
Ne parázz.
nos, a vese medence gyulladás az úgy jön össze, hogy a húgyhólyagból a baktériumok felvándorolnak a vesébe.
és állatlábán a húgycsövön keresztül fertőződik meg az ember.
tehát koszos kézzel vered a farkad, vagy a csaj akivel szexelsz fertőzött.
ez a leggyakoribb kiváltó oka a vese medence gyulladásnak.
olvass utána mivel függ össze a sperma állaga és mennyiségének megváltozása.
nem fogom ide leírni neked.
am ezek full alap kérdések, látszik nem voltál még ilyen helyzetben.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!