Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Nagy a baj, felhívjam az...

Nagy a baj, felhívjam az orvost, vagy ez műtét után természetes?

Figyelt kérdés
Ma műtött egy plasztikai sebész, egy jókora bőrdarabkát levettek a lábamról, és bevallom hazajöttem, pihentem pár órát, de az előbb kimentem a kertbe, járkáltam, guggoltam, rendesen mozgattam és most nagyon feszül és úgy látom picit át is vérzett a kötés, bár már nem terjed. Várjak, pihenjek, vagy azonnal menjek a kórházba?
2014. okt. 18. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt nem mondta az orvos, hogy ezzel most talán nem kellene sem járkálni, sem állni kb. 1-2 napig ?
2014. okt. 18. 17:37
 2/7 anonim ***** válasza:
A vádlidból vagy a combodról vettek le bőrt?
2014. okt. 18. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne guggolj le vele, az nem jó
2014. okt. 18. 17:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért én megkérdezném az orvost, hogy most mit javasol
2014. okt. 18. 17:47
 5/7 A kérdező kommentje:

Bal lábszáramon van, a vádlim szélén, belül.

Mondta a doki, hogy kíméljem, de kimentem játszani a cicáimmal, diót törni, fényképezni és annyira belemerültem, hogy észre se vettem, hogy kúszok-mászok a földön. :S És most kezd múlni az érzéstelenítő.

2014. okt. 18. 17:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát barátom, te sem vagy normális... kár beléd bármilyen műtét..
2014. okt. 20. 01:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Beléd meg a szó is kár... Ha nem tudsz semmi értelmeset hozzáfűzni akkor maradj csendben.
2014. okt. 22. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!