Természetes hogy műtést követően még 4. hónapban is le van zsibbadva a műtött rész?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és PTX-el műtöttek meg és még decemberben műtöttek és kezdek kicsit aggódni, hogy miért van még mindig lezsibbadva a mellkasom. A PTX egyébként légmell ha valaki így jobban tudná. Elnézést kérek, ha nem jó kategóriába tettem fel kérdésem.2014. ápr. 5. 22:16
1/5 anonim válasza:
kontrollon is mondtad ezt? az orvos jobban tudja, mint mi
2/5 anonim válasza:
A műtét helye általában érzéketlen,pl.engem császároztak és a hasam full érzéketlen,és olyan mintha zsibbadna! Pedig 4 éve műtöttek.
3/5 anonim válasza:
Tényleg az orvos, a tüdőgondozó tudna megmondani kontroll után, hogy van-e valami gond. Engem lassan egy éve műtöttek és még mindig érzéketlen, néha olyan, mintha zsibbadna. Ne izgulj, valószínűleg semmi gond, de egy kontrollra nyugodtan elmehetnél. Érdemlegesebb, megnyugtatóbb választ fogsz kapni, mint itt.. :)
4/5 szabolcs20 válasza:
nekem is spontán ptxem volt! mikor másodszor kialakult megmütöttek Szegeden! utána eltelt kb több mint fél év és újra kijött , de szerencsére csak részleges 7ml folyadék volt. még aznap haza engedtek 1hétig feküdtem és magától felszívódott! újra kijöhet????? és ilyenkor mit sportolhatok amióta ptxem volt nem igazén sportoltam biciglizésen kívül, pedig mennék kondiba megint csak van para! nem szeretnék visszaesni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!