Salgótarjánban legjobb nőgyógyász?
Szia Éva!
Igen, 06.16-án megszületett a kislányunk. 53 cm, 3100 gramm. Császárral szültem, de szerencsére van tejem. Édes nagyon a baba, nagy haja van és egyelőre sötétkék szeme.
21-én engedtek ki a kórházból. Háááát, a bentlét nem volt kellemes. A szobatársak jók voltak, és 1-2 nővérke is nagyon segítőkész, de általában jellemző rájuk hogy idegesek, feszültek, sietnek és fáradtak.
A kórházi kaja jobb volt annál, amire számítottam.
Az orvosom pedig mindent de mindent megtett értünk, a következő babánál is Őt fogom választani :)
Örülök, hogy jól vagytok. A munkahelyedhez gratulálok, nem semmi ezen a környéken újat találni. A babával persze, akkor most várni kell, de meglátod, eljön majd az idő, amikor elérkezik az ideje. Örülök, hogy a Párod is felépült.
Mi most babázunk, szinte 24 órás "elfoglaltság" de természetesen megéri :))))
puszi,
Myra
Halihó!
Mi a helyzet Veletek?Babus hogy van?1.karácsony az új jövevénnyel!Szupi lehet:)
Remélem minden ok felétek,és minden rendben van.Kellemes Ünnepeket Nektek,jó készülődést,sürgést-forgást,főzést és egyebek.
Pusza
Éva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!