Salgótarjánban legjobb nőgyógyász?
Szia, csak csendben és halkan érdeklődök. Hogy vagy? És mit mutatott a vérkép?
Már az is megfordult a fejemben, hogy esetleg kórházba kerültél. Remélem nincs baj :(((
Most már aggódok :(
Ma voltam a kórházban este a hatodikon, és pont akkor mondta az egyik nővérke az orvosnak, hogy az ötödiken van egy hölgy, akinél hétfőn állapították meg a terhességet és most vérzik. Rögtön Te ugrottál be :((( Neked is hétfőn lett meg a vér-eredményed.
Adja Isten, hogy ne Te legyél az :(
Szia!
Nagyon szégyellem magam,h eddig nem írtam...Ne haragudj.A vérvétel eredményével elmentem a dokihoz.Azt mondta,h a semmihez sok a terhességhez kevés,szóval volt,de nem maradt meg.Elküldött uh-ra a biztonság kedvéért,h teljesen kiürült-e a méhem.Az uh-n mindent rendben találtak,csak az uh-s nő volt végtelenül ellenszenves.
Hát ez van,de már túl vagyok rajta.Majd lesz még.Közben azért nem írtam,mert a párom átesett a műtétjén és őt kell ápolgatnom+melózok,uh alig van időm.
Még1x ne haragudj,h eddig nem írtam,és nagyon-nagyon köszönöm Neked azt a sok-sok infót,segítséget amit adtál.Sokat jelentett nekem,hogy velem voltál.Köszönöm szépen!!!
Nálatok mi a helyzet?Jól vagytok?Minden rendben?
Pusza
Éva
Szia, nagyon örülök, hogy jelentkeztél. Aggódtam. Viszont nagyon de nagyon sajnálom, ami történt :((( Gondoltam, hogy nincs rendben valami :( Pedig drukkoltam Neked! Tényleg sajnálom. Annak az egynek lehet viszont örülni, hogy fogamzóképes vagy, tehát majd fog jönni a baba, csak kicsit később. Türelem és kitartás addig is! :)
Nálunk minden rendben, ma voltam UH-n, a kislányunk 3300 gramm, ezen a héten vasárnap fekszem be a kórházba és elvileg hétfőn, azaz június 14-én szülök. Persze majd megírom :))
Örülök, hogy a Párod is túl van a nehezén. És tényleg, fel ne adjátok a babát, mert majd érkezni fog.
Én a kórházi léttől tartok nagyon, de majd kiderül, milyen lesz. Elvileg 5 max 6 napot kell bent lenni, hát majd meglátjuk.
Örülök, hogy előkerültél :) Minden jót és nyugodtan írj majd néha, mi, salgótarjániak tartsunk össze :)
Szia Éva, kicsit módosultak a dolgok. 14-én fekszem be a kórházba és 16-án szülök.
Remélem jól vagy :)
Na szió!
Remélem túl vagy a nehezén és nincs semmi probléma.Talán azóta már a kórházból is haza engedtek?
Milyen a babus?Gondolom nagy az öröm!
Milyen a kórházi lét?Biztos necces,de a lényeg úgyis a végeredmény!
Majd írd meg hogy vagytok!
Nálunk semmi helyzet,párom javul,én ,meg találtam egy biztosabb munkahelyet.A babaproject nem hiszem h pár hónapon belül beindulhat.A munkahely váltás miatt is nehéz(friss mhely nem biztos h kitermel egy terhes nőt)úgyhogy várunk még egy kicsit.+a páromnak is kell meló,aztán lakás felújítás aztán csöppség...Aztán meg ha addig becsúszna akkor becsúszik:)
Szóval ennyi.Mindenképp írj magatokról,és még1x ne haragudj,h úgy eltűntem.
Puszika:
Éva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!