Ki a legjobb nőgyógyász Salgótarjánban?
Eléggé félek, olyat keresek, aki kedves velem. És megbízható, és ért a munkájához.
Köszönöm szépen.
Vagy ti kihez jártok és mi a véleményetek róla?
Egyáltalán van itt nőnemű nőgyógyász? Mert én úgy tudom, hogy nálunk csak férfi van.
Köszönöm szépen a részletes választ :)
Ha valakinek még van hozzáfűznivalója, szívesen fogadom azt is.
Mar nyilvan nem aktualis, de azert leirom en is a friss tapasztalataim (masfel hete szultem), hatha segit meg valakinek.
Horvathoz jartam terhessegem elejen, magasan lesz.rt, kozolte.hogy itt vannak a leletek, de majd a vedono ugyis elmondja, o nem foglalkozik ezzel. Ha problemam volt,annyit mondott,szerinte minden ok. Fel perc alatt lezavarta a dolgokat a maganrendelesen, aztan elkerte persze a 6e-t. A szerinte minden ok tortenetbol az lett, hogy a 30.hettol korhazban toltottem napjaim..
Orvost valtottunk, dr Umeh. Nagyon kedves volt, segitokesz, barmikor hivhattuk. Aztan mikor beindult a szules, felhivtuk, mire kozolte telefonon, hogy marpedig meg nem szulunk. Masnap delutan bejott, akkor mar kapkodott ossze-vissza. Kozvetlen eletveszely, meconiumos magzatviz, oxigenhiany, szivhan nincs. Csaszarmetszes. A szules utan a korhazban ram sem nezett, majd tavozaskor ˝elfelejtette˝ felirni a veralvadas gatlot, nem kaptam egy hetig, mire egy idegen doki irta fel.. Aztan varratszedesnel 6hetes kontrollra visszahivott a maganrendelesere. Mikor jottem volna el, elemallt es nem engedett ki az ajton, hogy ˝mi van a paraszolvenciaval? Fizetni kell. Most. A 6hetes kontroll keso˝ (mert naivan azt gondoltam, az utolso vizsgalatkor honoraljuk,mert igy logikus.) Megalazott masok elott, mintha nem akarnek fizetni.. ugy, hogy maganrendelesen is nem egyszer 5e ohelyett 10e-t hagytunk nala. Szoval ot soha tobbe!!! Senkinek nem kivanom,hogy ilyen figyelmes orvosok ˝vigyazzanak˝ rajuk!
Nadimrol eddig csak jot hallottam!
Udv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!