4 nap mulva 10 db oltást fogok kapni fenékbe egy helyre fogják szúrni a tüket és menyire fog fájni?
Figyelt kérdés
2008. okt. 6. 21:21
1/6 anonim válasza:
Hát, nem tudom, hogy állsz ezzel, nekem már adták fenékbe és egyáltalán nem fájt. Csak nekem nem tizet... Szinte biztos, hogy be fog csomósodni, és fog fájni egy picit. Én az után az egy után is egy darabg nehezen mentem, mert állítólag befeszültek az izmaim, így egy picit nehéz volt mozgatni a lábam, de ez is egy félóra múlva elmúlt. Sok sikert neked, bátorság!!!
2/6 anonim válasza:
Aranyos. Nem, ne aggódj, nem fog fájni.
3/6 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de miféle oltások ezek? Más 10 év alatt nem kap ennyit! Te egy hős vagy:-)
4/6 A kérdező kommentje:
hát mer tul vagyok rajt de elég fájdalmas volt ahogy egyesével szukáták a tűket elég nagy tűk voltak de tul étem remélem most egy darabig nem kapok injekciót
2009. jún. 26. 11:49
5/6 anonim válasza:
Csak azt nem értem, miért nem pillangóval kaptad...
Tudod, olyan, mint amiből az infúziót kapják, azaz nem kell a tűt ki-be húzogatni, egy helyre megkapod az összeset.
Mondjuk lehet, hogy tényleg nem célszerű 10 oltást egy helyre beadni...
6/6 anonim válasza:
Milyen oltást kaptál?Egymás után kaptad mert általában ha kettőnél többet kapsz egy szere akkor kettő doki csinálja vagy az asszisztens is besegít és egy szere kötött szúrnak belé.Ha négyet akkor meg kettőt kettő beléd szúrnak és a végén egy szere húzzák ki a négyet.Hogy minél kevesebb idő legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!