Holnap lesz MR vizsgálatom. Most jobb lesz?
Amikor kb egy éve voltam hason fekve kellett befeküdnöm. Borzalmas volt, zsibbadt a karom mivel magam alá kellett húznom az egyik, a másikat pedig kinyújtanom. Nagyon kényelmetlen volt még arra is figyelni, hogy ne mozduljak el. Borzalmos volt, a végén már konkrétan szenvedtem.
Holnap a koponyámról csinálnak felvételt. Ez most jobb lesz? Hanyatt fekve kényelmesebb lehet?
És mindig van pánik gomb? Egyre jobban félek!
Ennyire nem lehetsz puhany. Basszus. Gondolj arra, hogy 20 precig egy helyben kell fekudnod. Ezt kb barmilyen pozicioban kibirja barki. Ne akarj mar belehalni. Jezusom. Szedd mar ossze magad. En eros panikbeteg vagyok, stressz hatasara epilepszias rohamaim vannak, nem birom a bezartsagot. Megis vigyorogva birtam ki a koponya mr-t. Pedig lefogadom, hogy hozzad kepest kis takony 40 kilos lany vagyok.
Vannak ennel az eletben millioszor szarabb dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!