Katéter vagy ágytálazás? Melyik jobb, ha kórházban vagy és napokig nem kelhetsz fel?
Manapság a katéter,vagy ha 1 nao,pelus megy. Én,lehet csodálkoztok,a katéterre szavaztam anno. Próbáltak a műtétem után ágytálazni,nem ment. Mindent megtett a nővér,h ingert keltsen,de egyszerüen nem ment nekem,na. 2 napig katéterem volt,bár nem jó érzés,de jobb volt,mint egy műabyag izén feküdni 2-3 órát (hagyták,mert kértem,nem akartam én sem a katétert).
Szóval,nem mondanám,h jó,de kibírható. Nekem nem fájt,inkább a mozgásomban zavart.
Legutóbbi hasi műtétemnél pelust kaptam. Sokkal rosszabb volt nekem, majd szétdurrantam az infúzióktól,de akkor sem tudtam magam alá csurizni. Inkább megkértem a betegtársam (aki már hazamenendő volt),h kísérjen ki a mosdóba. Biztos,velem van a baj.de olyan megalázó lett volna ennyi idősen pelusba pityilni. :(
Nekem is katéter volt műtét után. Egyáltalán nem éreztem, hogy bent van. De azért örültem, amikor kivették, és inkább kivánszorogtam a wc-re.
Egyszer próbálkoztak az ágytállal, de én mondtam, hogy abba nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!