S. O. S Hova forduljak, így nem tudok tovább élni?
Sziasztok!
A problémám az lenne, hogy mindig megy a hasam, de csak akkor ha menni kell valahova! Ezt úgy kell elképzelni, hogy ha elindulok valahova mondjuk egy nagy bevásárlóközpontba ahol van wc ott semmi bajom nincs mert el tudok menni bármikor wc-re ha úgy van. Az érdekesebb dolog az, hogy ha úgy vagyok valahol ahol tudom azt, hogy nem tudok wc-re menni ott jön az iszonyatosan nagy inger arra, hogy kb. most azonnal befo*ok..
Pl. ahogy már említettem ha olyan helyen vagyok ahol van wc mint pl. egy nagyobb bevásárlóközpont ott nyugodtan elvagyok, vagy ha elmegyünk beülni valahova ismerősökkel ahol van wc ottis szintén tök jól elvagyok. De ha úgy megyek valahova hogy hosszabb útra megyek vagy pl. egy dugóban állok ahol tudom, hogy most nem mehetek el wc-re ott iszonyatosan rámjön.. valószínű, hogy ez agyban dől el de már ott tartok, hogy sehova nem merek elindulni mert egyből kell.. ez kb. gyerekkorom óta tart, de voltak időszakok, hogy javult a helyzet, mostanában tök nyugodtan mentem akárhova és semmi nem volt, pár napja viszont ujra ez van de nagyon durván :S ötletek?
En is igy vagyok, elegge megneheziti az eletet. Valoszinuleg valami psziches defekt, de nem hiszem hogy lehet rajta segiteni.
Mondjuk engem is erdekelne hogy mit lehet vele elvileg csinalni.
Nem megyek mert se idom se kedvem hozza, raadasul ez eleg kellemetlen tema, en meg zarkozottabb tipus vagyok. Raadasul azt gondolom hogy a pszichologus/pszichiater elegge raolvasas-szeru "tudomany".
De ettol fuggetlenul erdekel hogy valakit ki tudtak-e ebbol mar gyogyitani. Szerintem beszelgetessel ezt nem lehet megoldani, gyogyszert meg nyilvan nem fogok szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!