Kislányom másfél hónapja beteg,2,5 éves. Kezdődött bronchitissel, majd fülgyulladással. Most hasmenése van 2 hete. Hova forduljak tovább, mit tehetnék, hogy meggyógyuljon?
az antibiotikumoktól lehet hasmenése.
én is voltam hasonló helyzetben, én azt csináltam hogy abbahagytam azt az antibiotikumot amit felírtak, és adtam normaflore-t a gyereknek, és elvittem a fül-orr-gégészetre és előadtam a problémát.
majd azt csináltam amit ott mondtak.
ez a sok betegség sajnos az influenza következménye, én egy ideje oltatom ellene a lányomat(és magamat is) és szerencsére nagyon hasznos, ha el is kapja a betegséget három nap alatt maradéktalanul átmegy rajta, és szövődmény semmi.
az első vagyok.
még valami eszembe jutott.
esetleg az immunotrofina nevű készítményt is megpróbálhatod, nem olcsó, de minden patikában szokott lenni.
nyáron kell beadni a gyereknek, minden reggel éhgyomorra egy kanállal.
1-2 üveg és megerősödik az immunrendszere elég sokáig.
Köszönöm. Für-orr-gégész írta az antibiotikumos kúrát. Normaflort adtam közben, de később azt mondták, hogy váltsak valami jobb probiotikumra.
Hogy tudnánk kimászni ebből a nyavalyából? Vigyem valami jó levegőjű, hegyes vidékre? Vigyem pulmonológushoz?
Aztán kapott Biogaia-t. A vérképe szerint nincs vitaminhiánya. Folyamatosan kap d-vitamint, c-vitamint, multivitamint.
A vérképén csak az látszik a háziorvos szerint, hogy fertőzése van/volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!