Új háziorvos, mivel számoljak?
Figyelt kérdés
Most fogok bejelentkezni új háziorvoshoz, eddig még gyerekorvoshoz jártam. Már kérdeztem tobb embertol mivel számoljak ha bejelentkezek, de mindenfélét hallok, így kezdek parázni.
Szerintetek mivel számoljak, hogy fog zajlani? Egy férfi háziorvost javasoltak, de nagyon gondolkozok, hogy mi legyyen. Szégyenlos vagyok, és nagyon. 19 éves, lány vagyok.
2016. nov. 6. 11:55
1/3 anonim válasza:
de mi az amitől félsz? hát csak nem ott a rendelőjében megerőszakol mindjárt ... vagy mitől parázol?
2/3 anonim válasza:
Semmi nem fog történni, szólsz, hogy hozzá szeretnél majd járni, ő átkéri a kartonodat és ha beteg leszel ezentúl hozzá mész majd, ennyi, ezen nincs mit parázni. Amúgy ha nem akarsz férfihez menni, akkor válassz egy női háziorvost, aki szimpatikus.
3/3 anonim válasza:
Ha csak átjelentkezésről van szó elvileg csak átvesz,nem fog megvizsgálni.
Ha szégyenlősebb vagy keress női orvost!
A félelmet megértem mert lehetet durva esetről hallani,amikor a doki teljes vizsgálatot akart,igaz fiú írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!