Ha nem jár a tb-m 2 hete, attól még fog felírni nekem az orvos fogamzásgátlót? (Háziorvos)
Felírja, attól hogy nincs tb-d még gyógyszert felír, ellátást kapsz de szólni fog hogy piros a lámpád, rendezd a dolgot mielőbb különben ellenőrzésen elővesznek, csekk jön.
TB támogatott gyógyszereknél gáz ha nincs tb-d mert akkor nem jár tb támogatás rájuk és teljes áron kell megvenned, fogamzásgátlóra nincs ilyen szóval azt nem befolyásolja.
azért nem kellene fizetni, hogy vizitre mész tb nélkül?
mivel a magándokiknál is többezer csak a felíratás vizsgálat nélkül.
amúgy nem tudtam, hogy a házidoki is felírhat fogamzásgátlót.
még egy dolog, kérdező: menj a NAV-hoz csekkért, hogy rendezd a TB-t magad, úgy tudom, havi 7ezer körül van.
Nem kérhet pénzt érte, de az oep majd lerendezi ezt ha nem fizeti valaki.A magán az más téma, ott is írnak fel tb-re ingyen, nekem is így ment amíg magában jártam, a gyógyszerfelírás ingyen volt.
Felírhatja ezt a háizdoki, Diane/Cpyromix/Nuvaring amit nem írhat fel, a többit igen, max van doki a nem vállalja, van aki bemondásra felírja, más kéri a papírt a nőgyógyásztól hogy 1 évig felírhatja, de van aki pl csak addig írja amíg van 1 éves rákszűrés, addig nem írja ki újra amíg nem hozza a papírt és a rákszűrést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!