Kinek, mi a véleménye Dr Pálmai Mátyás zuglói háziorvosról?
A körzetébe költözünk és érdekelne, mennyire aktív vagy passzív a hozzáállása a betegekhez.
Jelenlegi háziorvosunk olyan, akár egy betegirányító, mint aki beszedte a "letojomtablettát".
Nem tudom, aktuális-e még a kérdés, mi hozzá tartozunk. Nem vagyok elájulva tőle, elég nehezen küld tovább ha szakvizsgálatra van szükség, sok mindent inkább házon belül próbál megoldani úgy, hogy irkálja fel a drága gyógyszereket - konkrét tapasztalat, később mégis eljutottam az Örsre szakrendelésre, ahol megmondta az ottani orvos, hogy felesleges volt beszednem a javasolt gyógyszereket, miért nem jöttem eleve oda. Hát mert a doki (Pálmai) nem engedett tovább... Azt is érezzük nálam, hogy valahogy minden problémát amivel elmész, bagatellizálni szeretne, kicsit néha már szégyellem magam, amikor elmegyek hozzá, hogy miért zargatom feleslegesen az én apró-cseprő ügyeimmel - hozzáteszem, ritkán járunk oda. Úgy érzem magam, mintha nem egy célért küzdenénk (a beteg gyógyulásáért), hanem ellentétes oldalakon állnánk. Ha lenne jobb, alaposabb, figyelmesebb háziorvos itt Zuglóban, azonnal váltanék.
Megkérdezhetem, mire jutottál végül? Hozzá tartozol, vagy találtál mást? Tudsz esetleg ajánlani valakit? Köszi!
Költözés miatt kérdeztük, de végül nem ott vettünk ingatlant.
Maradunk a réginél a XI. kerületben. Ott a legkulturáltabb, legrendezettebb az orvosi ellátás egész Budapesten.
Amíg bírjuk erővel, addig odajárunk inkább. (busszal, átszállás nélkül 25 perc)
Sziasztok
Más vélemény esetleg? Én pont most kérdeztem meg három hozzá bejelentkezőt, és azt mondták nagyon figyelmes, kedves és nem lenézően kezel, hanem mintha nem is orvosi rendelőben lennél. Akkor most mi van? Mi is háziorvost keresünk, az ismerőseim azt mondták ők is így kötöttek ki nála, és nem mennének tovább.
Másvalaki? Vélemény?
Köszönöm
Kedves hozzászólók!
Köszönöm az észrevételeket. Ha az ellátás során problémájuk, kérdésük akad akár az ellátás minőségével, akár egyéb üggyel kapcsolatban, kérem, nyugodtan fogalmazzák meg, kérdezzenek rá a rendelőben. Ha megoldható biztosan megoldjuk, ha megbeszélhető, megbeszéljük azokat. Ha a betegellátás során bármekkora sérelmet okoztunk, azért elnézést kérünk.
Üdvözlettel:
Pálmai dr.
Szerintem csúcs -szuper Dr Pálmai rendszeres látogatója vagyok.
Semmi gond vele udvarias figyelmes fiatalember :)
Köszi doktor úr!
SZiasztok,
és a doktor úr hogyan rendel?
Lehet rá számítani rendelés elején és végén is? Be lehet jelentkezni, vagy általában sorban mennek a betegek?
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!