Dr. Kothalawala Dulana Saman debreceni háziorvosról ki milyen véleménnyel van?
Apukám járt hozzá, vagy 5-6 éve. Ízületi betegsége volt, előtte mindenféle gyógymódot kipróbált, fürdőbe járt stb, tényleg mindent, majd itt kötött ki. Kigyógyította. Mindig jó dolgokat hallottam róla, sok jó storyt, sok emberen/embernek segített, akinek nem tudott, mert rákos volt végső stádiumba vagy ilyesmi, azzal közölte, h ne haragudjon de ő már nem tud segíteni, vagy volt olyan is hogy nem vett el pénzt, ha már tudta, hogy olyan a helyzet. Legalábbis régen ennyire emberséges volt, nem tudom mi most a helyzet.
Igen, tud magyarul, persze. :)
Szüleim engem és nagymamámat járattak hozzá 2001/2002 táján. Én asztmám miatt jártam oda. Folyton fulladtam, és ami ezzel jár volt nekem. Éveket töltöttem kórházban, míg rá nem találtak a szüleim. Ugyan pénz hiányban nem véglegesen. De minimálisra szűkült az asztmám. Olyannyira, hogy km után kezdem el nehezebben venni a levegőt.
Nagymamám tüdőrákos volt. Itt is pénzhiány miatt hagytuk abba a kezelést. De egy évet sikerült még adnia a nagymamámnak.
Hálásak vagyunk neki!
Én jártam hozzá. Tuskó, és nem látja az összefüggéseket, annak ellenére, hogy suma cum laude végzett az egyetemen.
természetgyógyász, de szerinte őrülten magas koleszterinemre egyből gyógyszert írt fel, amit végül még a házi orvosom is megvétózott, én meg alapból ne szedtem volna be. A vérképem alapján nem ismerte fel a betegségem, ami okozta az összes tünetem. Végül köszönés nélkül közölte: én nem tudok mit kezdeni magával.
Legalább becsületes volt, ennyi írható a számlájára. De soha nem küldenék hozzá egy beteget sem. Soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!