Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kinek, mi a véleménye Dr...

Kinek, mi a véleménye Dr Pálmai Mátyás zuglói háziorvosról?

Figyelt kérdés

A körzetébe költözünk és érdekelne, mennyire aktív vagy passzív a hozzáállása a betegekhez.

Jelenlegi háziorvosunk olyan, akár egy betegirányító, mint aki beszedte a "letojomtablettát".

2016. nov. 2. 09:43
1 2
 11/15 anonim válasza:
Időpont kérésre nincs lehetőség, érkezési sorrendben történik a bejutás.
2019. aug. 2. 06:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Max pont. Nagyon rendes, megértő és hozzáértő és alapos. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Nem igaz, hogy nem küld el szakorvoshoz! Sőt sokszor bővebb felvilágosítást és szakaszerűbbet adott mint a szakorvos. Kár, hogy nincs több ilyen orvos. A rendelés elején is ott van, nem szokott késni. Sosem volt ilyen jó háziorvosom.
2019. nov. 15. 12:29
 13/15 DukeSilver válasza:
Én bírom a doktort, felvilágosult háziorvosnak gondolom, ha szabad így jellemezni, nem a csípőből felírjuk az augmentint két köhintés után, aztán lesz ami lesz típus. Gógyizik, fel akarja tárni az okokat, el is mondja, hogy mit miért ír fel, vagy mit miért javasol.
2019. dec. 2. 16:11
 14/15 anonim válasza:

Szerintem maradt a régi,tehátszuper Dr

[link]

ELLÁTÁS A RENDELŐBEN CSAK SÜRGŐS, HALASZTHATATLAN ESETBEN,

KIZÁRÓLAG TELEFONOS KONZULTÁCIÓT KÖVETŐEN, MASZKBAN!

061 / 273 24 92 | 0670 / 288 09 01

recept kérések: palmaidronlineKUKACgmailPONTcom

(A telefonokat az e-mailt és a személyes megjelenést is egyedül/egyszerre kezelem, ezért előfordulhat, így türelmüket, kitartásukat kérem. 7:30-8:00, ill. 14:30 - 15:00 között a rendelőbe jutás és a rendelés elindítása zajlik, ekkor nem vagyok elérhető. Megértésüket és türelmüket köszönöm.)

2020. máj. 19. 06:55
 15/15 anonim válasza:
Nos,én csak jót tudok írni vele kapcsolatban. Egyszerű köhögés és torokfájás panaszkodtam. Ha Ő nincs,ma sem tudnék róla,hogy refluxom van. Olyan területen is segíteni tudott,ami már nem az Ő hatáskörébe tartozó probléma,viszont elmondta hogy pontosan hová,kihez forduljak. Kedves,jófej,van humora. Szerény véleményem,hogy alapvetően kedves,türelmes segítőkész. Nem gondolom,hogy kivétel,vagy szerencse kérdése lenne. A negatív kommentelőknek jótanács,nem csak itt,de az élet minden területére: Viselkedés Viselkedést szül. Maximális tudás és empátia jellemzi. Ő küldött el sürgősségi osztályra,mikor felhívtam telefonon,még pont időben,ezért írhatok ide ma. Csak ajánlani tudom.
2023. ápr. 11. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!