Ti mennyi idő után kaptok általában SMS-t, hogy kiküldték a vért, amit adtatok?
Figyelt kérdés
Augusztus legvégén voltam első véradásomon egy ismerősömmel, aki már nem első véradó, hanem sokadik és ugyan az a vércsoportunk rh értékre, mindenre, azonban neki már küldtek SMS-t, hogy kiküldték a vért, amit adott, nekem pedig még nem. Kezdek aggódni, hogy valami betegségem van és ezért nem kapta még meg senki. Normális ez, hogy ennyi idő elteltével (majdnem másfél hónap) még nem használták fel? 18/F2016. okt. 6. 20:38
1/4 dasid válasza:
Én már 4. alkalommal voltam vért adni de még csak most kaptam sms-t.Akkor fogsz üzenetet kapni amikor a véredet felhasználják.
2/4 anonim válasza:
Olyan is elofordulhat, hogy egyaltalan nem kapsz smst (de ugyanugy felhasznaljak a veredet), peldaul ha videkre szallitjak
3/4 anonim válasza:
én se kaptam egyáltalán sms-t, de 2 okból nem tudom elképzelni, hogy nem dobták ki:
1.) asszem 2013 tavaszán történt, amikor először vért adtam (másodszor pedig '16.X.11-én, először az akkori, másodszor=legutóbb meg a jelenlegi sulim szervezte), eltelt minimum 3,5 év, ami túl sok ahhoz, hogy azalatt senkinek ne lett volna rá szüksége... ha ez nem elég, ezért írom "2.)"-t is
2.) a vércsoportom 0Rh-, ami -enyhén szólva- sokaknak jöhet jól :)
4/4 anonim válasza:
hupsz, túl este van és elírtam a felső sort xD
helyes verziók:
1.) nem tudom elképzelni, hogy kidobták volna
2.) nem tudom nem azt képzelni, hogy nem dobták ki
(duplán nem akartam tagadni, mert a magyarban nagyon is lehet azt is, és (-1)×(-1)=(+1)... (bocsi, matekot is kell tanulnom az uni-n xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!