Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kalapáccsal rá ütöttem az...

Kalapáccsal rá ütöttem az ujjamra!?

Figyelt kérdés
Kalapáccsal rá ütöttem az ujjamra (szombat), másnap már a sürgősséggin voltam (pici kék folt a körmön) kiszurták a körmöm, bekötötték azt mondták kész és hogy ezzel miért ide jöttem (vasárnap), két nap mulva (kedd) hatalmas vérhólyag keletkezett rajta ami vérzett elmentem ismét, szét vágták szét nyomkodták, kiszurták két helyen, bekötötték, pénteken vissza kötözésre orvos körübelül meg se nézte, az ápoló nő közölte, hogy multkor elfelejtették beadni a tetanuszt, és ő ezzel nem várna hétfőig . El mentem közölték, hogy valószínűleg venni kell le az ujjambol, mert körübelül majdnem félig elhalt (De kedden tudnak fogadni) Betegjogi képviselőhöz, ügyvédhez szeretnék fordulni, érdemes?
2016. okt. 2. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, és azt ő fogja tudni megmondani, hogy mennyire érdemes, mert ilyen esetekkel foglalkozik.

Hol történtek ezek?

2016. okt. 2. 22:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, érdemes, nagyon is!
2016. okt. 2. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Miért nem ezt a címet adtad: "Betegjogi képviselőhöz, ügyvédhez szeretnék fordulni, érdemes?"

Ez kérdőmondat, és ez maga a feltett a kérdés is, nem?

Egy kijelentő mondatot kérdőjellel ellátni elég durva volt.

2016. okt. 2. 23:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazából nem kérdést szerettem volna címnek írni. Kérdőjel nélkül nem fogadta el ,így raktam eggyet ,de jelen esetben van nagyobb problémám is.
2016. okt. 3. 12:33
 5/6 anonim ***** válasza:
No, és mi lett?
2016. okt. 3. 20:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem is erdekelne hogy mi lett
2021. márc. 27. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!