Olyan van, hogy a kontaktlencse becsúszik a szem alá, de nem szúr? Szemen ütöttem magam, tudom vicces?
Íjászkodtam, most tanultam.
A 4. lövésnél szemen ütöttem magam a jobb kezemmel... és vagy kiesett a kontaktlencse vagy nemtom, de azt vettem észre, hogy utána a bal szememmel tökre jól látok, a jobb homályos.
A jobb szemem nem szúr, nem viszket.
Alaposan (5-6X megmostam a kezem) utána próbáltam belenyúlni a jobb szemembe hátha ott van, tükör előtt néztem, fel-le húztam a szemhéjam, néztem szemgolyónál is hogy felhúzom a felső részét... nem találtam...
van ilyen hogy az ember szemen üti magát (nem lesz monoklim :D de kicsit fájt ) és kiesik a lencse?
5éve hordok lencsét ilyen egyszer se fordult elő... egyszer csúszott be 5 év alatt vagy félre de nem vészes.
nem bök most...
kieshetett?
ugye nem maradt bent?
Nekem egyszer benn maradt kettő.
Nem szúrt, nem fájt. Azt hittem, leejtettem az elsőt, aztán a másodikat is, és a harmadikat tettem volna be, amikor megdörzsöltem a szemem, és egy kiesett a pólómra, a másik meg félig kificcent a szememből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!