Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy zajlik egy neurológiai...

Hogy zajlik egy neurológiai vizsgálat? (Szédülés és hányinger miatt küldtek el)

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, arra lennék kíváncsi, bogy mit fog velem csinálni aa doktornő. Gépekkel is fog vizsgálni? Fogszabályzóm van, nem fog akadályt okozni?
2016. aug. 30. 10:55
 1/10 anonim ***** válasza:

én voltam, és nem vizsgáltak gépekkel. megnézik hogy remeg-e a kezed? meg ilyenek. meg kérdeznek néhány dolgot.

Max akkor fognak géppel vizsgálni ha tovább küldenek más orvoshoz. :)

2016. aug. 30. 11:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Én is voltam már pont szédülés miatt. Reflexvizsgálatokat végeznek főleg. Engem elküldtek aztán nyaki MRI-re és kiderült, hogy nyaki porckorong problémám van, viszont fogszabályzóval MRI-re tuti nem mehetsz, mert nem lehet semmi fém a testeden vagy testedben annál a vizsgálatnál.
2016. aug. 30. 11:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2016. aug. 30. 11:31
 4/10 A kérdező kommentje:
És mennyire kellett levetkőzni?
2016. aug. 30. 11:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Semennyire
2016. aug. 30. 11:34
 6/10 anonim ***** válasza:
En is ennyi idos vagyok, voltam neurologian a tavasszal. Az alap vizsgalat annyi, hogy csukott szemmel, elore tartott kezzel kell menni par lepest, hogy lassak, mennyire szedulsz. Le kell fekudni, kovetni kell a szemeddel a doktor kezet. Aztan jobb es bal kezzel is megerinteni az orrod. Aztan jobb es bal labfejjel az ellenkezo terded. Aztan megnezi a reflexeid avval a kalapaccsal, ami a filmekben is szokott lenni. Semmit nem kell levenni. Meg kerdezgetni fog jo sokat. Ja meg vicsoritani kell, mosolyogni, meg ilyesmi. Semmi nem fog fajni, nem lesz kinos. :)
2016. aug. 30. 11:50
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Mindenkinek ment a zöld kezecske :)
2016. aug. 30. 20:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező és Kommentelők!

Feltesznek a vizsgálat során koffein, alkohol, gyógyszerek ill. drogok fogyasztására vonatkozó kérdést is?

Köszönettel

egy vizsgálatra váró

2016. nov. 18. 14:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, ha a tünetek indokolják, én nem emlékszem, hogy nekem feltettek-e.
2016. nov. 18. 18:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem tettek fel kérdéseket
2016. nov. 29. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!