Miért van az, hogy az egyik fül-orr-gégész által végzett gégetükrözést meg sem érzem, de másik doki meg alig tud megvizsgálni?
Egy ilyen előtt állok, és be kell valljam, már ráparáztam az öklendezésre. A megszokottnál is erősebb a garatreflexem.
Szóval van egy bejáratott dokim, de ő szabadságon van egy jó darabig, így egy másik dokihoz van időpontom.
Én sose hittem, hogy kellemetlen a gégetükrözés, mert mindig az előbb említett dokinő csinálta, semmit nem éreztem belőle, aztán egyszer véletlen más dugta le a tükröt és jött a rémálom, többszöri nekirugaszkodás.Pedig nagyra tátottam a számat,jól kinyújtottam a nyelvem,de mikor ledugta a tükröt,csak fulladoztam,öklendeztem.
Elvileg nem ugyanazt a módszert tanulják?Nektek mi a tapasztalat,hogy bírjátok ki.Írjatok,légyszi!
Nekem a fogszabályzós mintavétellel volt bajom, amikor betesznek egy lapát gipszet vagy mit a szádba. Nekem az halál volt.
A dokim régen jó volt, mostanában nagyon ledugja, és nem érti meg, hogy nem bírom. Plusz még az a fullasztó érzés is, amikor a kötést a nyelvemre teszi.
Ha budapesti vagy, meg tudod adni a doktornénid nevét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!