Nagyon rosszul teszem, hogy nem megyek holnap a vastagbéltükrözésre?
A családom lebeszélt róla. Szerintük hülye vagyok hogy egyáltalán képes lettem volna elmenni. Mondván: "Tudod milyen kellemetlen az, a seggedbe feldugnak valamit, én biztos nem mennék"
Ekkor mondom bóditásban csinálnák, erre: "még el is bódittatod magad, hát gratulálok neked, komolyan ilyen hülye vagy?"
Nekem elég volt ennyi, hogy rossz érzést keltsenek bennem és inkább nem megyek el. 25 éves vagyok.
Egy éve van pépes székletem, nem az a vizes hasmenés, hanem ilyen laza néha pépes, nem igazi hasmenés. Kétnaponta egyszer. Szerintük ez normális. Vér nincs benne, de néha narancssárga. Menstruációval összefüggött az elején, aztán utána már nem, bár a rosszullétek azzal függnek össze. Nőgyógyászati vizsgálat semmit sem mutatott. Voltam már gyomortükrözésen, csak enyhe patkóbélgyulladást mutatott, nem kell vele semmit csinálni.
Más nem volt, a konzultáció után azonnal kiirt tükrözésre. Másodjára mentem oda, elsőre nem kellett visszamennem, két gyógyszert irt fel, nem használt.
Nagyon rosszul tetted..... Menj el!
Beteg vagy, aminek az oka nem derült ki. Ezt egy diplomás ember állapította meg (az orvos), és erre jön néhány tudatlan, aki eltántorít....
A vizsgálat kellemetlen, és? Inkább titok marad a betegséged? Esetleg legyen rosszabb?
Komolyan, olyan primitív emberek vannak, hogy ez hihetetlen.
fekete sötét az fehérje és cukor többlet
meg emésztett vér. Idióta.
"A kérdező kommentje:
mivel mentálisan is beteg vagyok"
Mégis felülbírálod az orvos tudását.
Tényleg beteg vagy!
Ha endometriózisod van, az kiderülne UH-gal. Nekem hasin is látták. De hüvelyit is szoktak általában csinálni.
A székletemmel semmi gond nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!