Kiszkadhat a szervem ha rosszul mozdulok? Egy shunt van beültetve a fejembe. Agydaganatom volt. (Többi lent)
Figyelt kérdés
6 Évvel ezelőtt volt 6 műtétem mert agydaganatot diagnosztizáltak.Eddig minden jó volt de mostanában érzem hogy feszül a cső ami össze va köttetve a fejemmel és a hasammal(pontos szerveket nem tudok).De az orvosok nem akarják kivenni mert kockázatos lenne.De én ki akarom hogy szedjék még ha az életembe is kerül.Ha rosszul mozdulok kiszakadhatnak a szerveim a helyéről?Vagy elszakadhat a cső?2015. szept. 20. 19:09
1/5 anonim válasza:
Eléggé rosszul kell mozdulnod a kiszakadáshoz.
Akkor is ki akarod szedetni, ha lebénulsz, megvakulsz, megsüketülsz vagy nyáladzó valamiként kell utána élned? Nem csak szimpla halál lehet belőle, sokkal rosszabb is, egy kínlódással teli élet.
2/5 A kérdező kommentje:
Én nem tudnék dankórosan élni.Ha megtörténne öngyilkos lennék.De eléggé fáj és nagyon zavar.Várjak ameddig az orvosok nem mondják hogy műteni kell?
2015. szept. 20. 19:19
3/5 anonim válasza:
"Dankórosan" biztos nem fogsz élni mert nem annak születtél.
De ha azt jobban elhiszed amit eg laikus mondd mint az orvos akkor azt mondom h vard meg amig a doki javasolja a kivételt.amugy ha 6 évet kibirtal es küzdöttél akkor ne mosg akarj meghalni
4/5 anonim válasza:
Ja a szerveid nem tudnak kiszakadni ne aggodj
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor oké.Köszönöm mindenkinek a választ.Megvárom hogy mit mond a doki.
2015. szept. 20. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!