Háziorvosi rendelőben hogy működik a vérvétel?
Van, hogy leveszi a doki, de nem szokták szeretni, ha nem indokolt (sürgős eset, másnap reggelig sem várhat). Van, hogy házhoz is mennek, 5000Ft-ért kimegy a nővér, nem kell indok.
Én is rettegtem, de a laborba mentem, látták hogy ideges vagyok és lefektettek, úgy vették le, aranyosan beszéltek hozzám. Ez 2x megtörtént, a 3.nál már ülve kibírtam. Abszolút nem fáj, pszichés a dolog. 4 havonta kell mennem, megszoktam, az első 1-2 alkalom gázos mindig.
Néhány éve mikor ők időszerűnek látták ott levette a nővér a nővérszobában és vittem vizeletet és egy időre le volt tudva a dolog. Mostanában elzárkóznak tőle talán mert én rühelem megkérdeni hogy mennyiért s ők meg nem mondják. Hétfőn és szerdán jön egy látásból ismert hölgy aki 10 óra felé összeszedi és elviszi a laborba.
Novemberben voltam, 7 órára szép hosszú sor állt kint a hidegben mert akkor nyitják az ajtót. 46. voltam és a cirkusz megterhelő míg bejutsz ahhoz aki leveszi a vért nem az az egy szúrás. Volt ott a másik székben egy bottal járó nénike és fiatal lányok-fiúk de senkit nem láttam ott ájuldozni. Kibírod te is hidd el nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!