Vérvétel előtt ihatok (tiszta víz)? És a méhcsípés vagy a vérvétel fáj jobban?
Figyelt kérdés
2016. márc. 28. 11:46
1/12 anonim válasza:
Hát nem egyformán fáj. A méh csípésnél nem a szúrás fáj hanem a benyomott méreg , csíp, kellemetlen érzés. A vérvétel olyan mint egy szuri.
2/12 anonim válasza:
Vizet igen. Kicsit hígítja a vért, és könnyebb levenni, viszont az értékeket nem befolyásolja.
3/12 anonim válasza:
Ihatsz. Szerintem méhcsípés sokkal rosszabb.
4/12 anonim válasza:
A mégcsípés fájdalmasabb, de más a kettő és mindkettő elhanyagolható kellemetlenség csupán, az igazi fájdalmak nem ott kezdődnek.
5/12 anonim válasza:
A vérvétel igazából nem is fáj.
Inkább csak nagyon kellemetlen érzés, de pár másodperc alatt vége is. Utána szorítsd pár percig, hogy ne liluljon be.
6/12 anonim válasza:
A méhcsípés sokkal rosszabb. A vérvételt meg se érzed, ha jól csinálják.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ment a zöld kéz.
2016. márc. 28. 12:18
8/12 anonim válasza:
Ha köhögsz közben, akkor kevésbé érzed a fájdalmat.
9/12 anonim válasza:
Én 67 alkalommal attam eddig vért, és mostmár kezd fájdalmas lenni, mert csupa heg a vénám! Kezd becsomósodni mind a kettő, ezért fájdlmas jobban! Egyébként inkább vért adok még mindig, mint sem egy méh csípjen meg! Illetve ha csak sima vérvétel azt nem is veszik olyan vastag tűvel mint véradáskor, az egyáltalán nem fáj!
10/12 anonim válasza:
Vérvétel előtt tanácsos inni, mert könnyebb vénát találni, és ezáltal gyorsabb, könnyebb, kevésbé fájdalmas lesz a menet. A szülészeten a vérvételnél mindig kérdezték is, hogy ugye ittunk, ha nem, akkor legközelebb igyunk bőségesen tiszta vizet aznap reggel.
Hogy kinek mi fáj jobban, az sok minden függvénye. A vért vevő nővéré, a méhcsípés intenzitásáé, az aktuális lelkiállapotodé, nem lehet megmondani. A vérvétel nem szokott különösebben fájni. Nekem darázscsípésem volt, az sokkal, de sokkal jobban fájt, és vagy 20 percig sajgott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!