Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Vérvételkor ideget találtak el?

Vérvételkor ideget találtak el?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tegnap vérvételen jártam. Sose volt még szerencsére nagy gondom, 5-10-szer vettek kb vért életem során, nem volt rossz tapasztalat, nem is félek a tűtől.

Amikor beleszúrt a karomba, olyan érzést éreztem, hogy végigfutott valami az alkaromon (ott hirtelen azt hittem hogy vér, de lehet, hogy az ideget éreztem, ha lehet olyat...) a hüvelykujjamig, majd elzsibbadt a hüvelykujjam 5-10 masodpercre.

Meg is ijedtem, odanéztem a nőre, de simán lecsapolt, utána amikor kijöttem, 10 percig szorítottam, de tiszta lila volt körülötte.

Problémám: a mai napon többször is valahogy rosszul mozdultam, és ugyanaz az ideg a hüvelykujjamig az alkaromban megfájdult egy másodperc töredékéig, DE NAGYON FÁJ olyankor, el is káromkodtam magam mindig .....hirtelen jön - megy.

Aggódjak vagy majd begyógyul az ideg?

22/L

2016. márc. 10. 19:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Béna volt a nővér. El fog múlni.
2016. márc. 10. 20:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor rájöttél, hogy a többiek nem ok nélkül félnek a tűtől.
2016. márc. 10. 20:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Elmúlik, bénán találta el az eret. Sajnos emiatt félünk valóban.. Egy-egy alkalommal mindenki kifog egy ilyet.

22N

2016. márc. 11. 13:23
 4/10 A kérdező kommentje:

[link]

Mai, 4 napos kép

2016. márc. 13. 12:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez már egész szép :) van akinek hetekig lila nagy plecsni.. :S
2016. márc. 13. 13:31
 6/10 A kérdező kommentje:

Eltelt több mint egy hét, és még most sem tudom 100%osan használni a kezem... Iszonyatos fájdalom fut végig az idegen......

Nem tudom lógatni, kinyújtani, emelni ... Öltözködni is csak fájdalom mellett..

Csak remélni tudom, hogy az idő segít...

2016. márc. 17. 23:54
 7/10 A kérdező kommentje:

3 het utan is faj meg, igaz, nem annyira mint az elejen...

Pl logatni meg mindig nem tudom a karomat, mert akk huzodik az ideg...

De sokat javult azert

2016. márc. 31. 23:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél B-vitamin komplexet, el fog múlni, elég gyakori szövődménye a vérvételnek az idegsérülés.
2016. ápr. 1. 08:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia. Ugyanez történt velem pár napja. Mennyi idő alatt múlt el neked?
2020. aug. 30. 20:37
 10/10 A kérdező kommentje:
nem emlékszem pontosan, de szerintem 2-3 hónap alatt múlt el teljesen, amikor már semennyire nem éreztem.
2020. okt. 14. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!