Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Vérvétel előtt ihatok (tiszta...

Vérvétel előtt ihatok (tiszta víz)? És a méhcsípés vagy a vérvétel fáj jobban?

Figyelt kérdés
2016. márc. 28. 11:46
1 2
 11/12 anonim válasza:

Őszintén nem tudom.

Nekem a vérvételt nagyon rosszul csinálták, nyomkodták, belilult, stb. Nem volt épp kellemes. Szerintem valami lényegeset is megszűrhattak, mert néha még mindig fáj ott.

Persze nyaram sem telt el úgy, hogy ne csípett volna meg darázs vagy méh. Az dem volt valami kellemes, meg jeget kellet végig szorongatni a méreg miatt. Szerintem egyik sem túl kellemes, hanyagolható. Persze mindez sok mindentől függ

2016. ápr. 5. 20:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem az a stresszes,nagyon rossz,hogy közelítenek a tűvel,hogy meg fognak szúrni,nekem ez ,,fáj". Ezért veszem könnyebben a méhcsípést,mert annak nincs ilyen félelmetes előkészülete.
2016. ápr. 6. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!