Dupla J katéter eltávoítás?
Ú részvétem a felhelyezésbe. Nekem altatásba csinálták a felhelyezést. A kivétel sokkal jobb lesz, mint a felhelyezés. Annyi volt nekem hogy érzéstelenítő zselét nyomtak a húgycsőbe ami kellemetlen és csípő érzés volt utána ilyen optikával belementek a húgyhólyagba egy csővel, amibe aztán rakott egy másikat ilyen kampós végűt tudod, és csak simán kihúzta a csövet utána amivel eredetileg belement. Olyan 1 perc volt az egész, fájni fájt, meg utána csípett is, mint állat, de fél óra alatt elmúlt az a rossz érzés, utána otthon első pisilésre ki is jött a kövem. Bár nálam azért raktak be dupla j-t mert a műtét nem sikerült. Utána még robbantották is, és utána szedték ki!
Félned nem kell. Rosszabb nem lesz, mint a betétel az is biztos!
Erőt és egészséget kívánok neked. :) (Nincs a világon rosszabb mint a vesekő)
Nekem 19 hetes terhesen raktak fel egy vesekatétert, mert a baba a vesevezetékemen feküdt, és vesepangás alakult ki. Mivel terhes voltam, nem kaptam semmiféle érzéstelenítőt, borzalmasan fájt, senkinek nem kívánom! Ezután nekem azt mondták, hogy szülésig bent is maradhat! Mivel állandóan fájdalmam volt és hólyagfertőzésem, 2 hónap utàn úgy döntöttek kicserélik! Zokogtam, annyira fájt! 2 hónap alatt annyi húgykő rakódott rá, hogy először nem is tudták kihúzni, ebből az lett, hogy kitépték belőlem! Na akkor azt hittem, hogy végem! Ezek után rettegtem a kivételétől! Szülés után 3 héttel volt időpontom! Nagyon féltem! Szintén nem kaptam érzéstelenítést (szoptatás végett) remegtem az asztalon! Majdnem úgyanúgy történt a kivétel mint a behelyezés, csak a végén egy csipesszel megfogta a végét és kihúzta! Nem mondom, hogy kellemes volt, de azt sem, hogy fájt! Szóval ne félj a kivételtől, abszolút nem nagy dolog! Sőt utána meg is könnyebbülsz! Nekem utána egyàltalán nem fájt! Pisilésnél még egy napig pirosas volt a vizelet, de ennyi!
Mikor veszik ki Neked?
Nyugi, minden oké lesz! Kitartás! ;)
:) Zúzás után nekem 1 hét múlva vették ki.
Túl fogsz esni! Ez már a könnyebb rész! Meg legalább nem fáj a cső miatt! :) Nekem anno még műtét is volt, azzal kezdték, de nem sikerült. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!