Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Katéter kivétele nagyon fáj?

Katéter kivétele nagyon fáj?

Figyelt kérdés
És utána ugyanolyan a pisilés, mint előtte? Arra gondolok, hogy megszokja az ember, hogy napokig nem magától pisil.

2014. júl. 12. 18:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem fáj nagyon .Egy pillanat az egész . Tiszta megkönnyebbülés utána normálisan pisilni .Minden azonnal úgy működik,mint azelőtt . Nekem is volt ,2 alkalommal .A császáromnál először ,és most tavasszal ,mikor volt egy komoly betegségem ,akkor 6 napig . 33/N
2014. júl. 12. 18:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem fáj sem a feltétel, sem a kivétel, viszont azt megcáfolnám, amit az első ír. Nekem speciel egyáltalán nem volt kellemes utána pisilni. 3-4 napig elég kellemetlen volt, mert olyan feszítő érzést éreztem és ez utána szűnt meg és utána már olyan volt, mint máskor.
2014. júl. 12. 18:58
 3/11 anonim ***** válasza:
engem eddig csak 1x katétereztek meg felfázás miatt, de az nem állandó katéter volt, csak másképp nem tudtam volna pisimintát produkálni. nekem speciel fájt a felhelyezés és az eltávolítás is, de nem volt vészes. nem egy elviselhetetlen fájdalmat kell elképzelni. utána viszont rendesen tudtam pisilni míg a felhelyezés előtt nem tudtam.
2014. júl. 12. 19:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
engem már nagyon irritált (nem pszichésen!) a cső ,nekem tényleg megkönnyebbülés volt ,ahogy kivették . + még pelenka is volt mellette . Ciki nem ciki leírom ,ahogy kihúzták a csövet ,szinte azonnal ürült vizelet( sajna ott ,az ágyon fekve ,nem tehettem ellen és nem is érdekelt akkor semmi ) ,ami hihetetlen jólesett.
2014. júl. 12. 19:04
 5/11 anonim ***** válasza:
1.-ső voltam .
2014. júl. 12. 19:04
 6/11 anonim ***** válasza:
ha jól csinálja a nővér akkor elviselhető
2014. júl. 12. 21:34
 7/11 anonim ***** válasza:

Annyira nem fáj, inkább kellemetlen érzés, te tényleg egy pillanat az egész. Férfiaknak 2 pillanat. :)

Viszont eltávolítás után nem 100% hogy pisilni tud az illető.

Altatás, vagy epidurálissal végzett műtét után előfordul hogy nem tud a beteg pisilni, ezért kap katétert és a katéter eltávolítása után sem tud. ( ekkor ujrakatéterezés)

Vagy ha eleve katétert kapott műtét közben és eltávolítjuk a katétert akkor is ugyan ugy előfordul, hogy nem tud pisilni.

2014. júl. 30. 12:04
 8/11 anonim ***** válasza:
ki lehet birni a kivételt. Ha amikor feldugják kellő sikositót használnak.
2014. júl. 30. 14:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem fáj már a katéterezés naponta többet is használok.
2014. júl. 30. 14:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Én majd beszartam
2014. nov. 9. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!