Másnaposságra jó a Centrum vitamin?
Nekem van egy tökéletes másnaposság elleni praktikám, ami nálam határozottan bevált. Először is reggel nagyon sok folyadék (lehetőleg víz). Ha nagyon fáj a fejem, beveszek egy Advilt is. Utána egy csésze kávé majd egy egy forró poharas leves (pl. Knorr). Hogy a gyomrod ne legyen túl savas a kávé miatt, ezért célszerű valamit enni is. Vajas pirítóst tudnám javasolni. Ha viszont nagyon savas a gyomrod egy kis pohár citromlét javaslok (abszurdnak tűnhet, de megszünteti a gyomor savtermelését). Ha ezek ellenére még mindig érzel egy kis rosszullétet, akkor javaslok egy szem B6 vitamint (vagy magne B6) és pár falat ecetes uborkát vagy ruszlit.
A létező legjobb gyógyszer azonban a Vegemite. Ez egy ausztrál eredetű élesztőkivonat (sörélesztőből készítik). Az íze egy kicsit az élesztős Maggi leveskockára emlékeztet. Viszont nagy a nátrium, B-vitamin és a folsav tartalma. A másnapos szervezetnek pedig pont ezekre van szüksége. Én poharas levesbe szoktam keverni vagy vajas pirítósra kenem vékonyan (rá egy szelet félkemény sajt és paradicsom).
Itt lehet kapni: [link]
Semmi más nem tud úgy kikupálni, mint a Vegemite.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!