Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Vitamin hiány miatt hull a...

Vitamin hiány miatt hull a hajam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Régóta észre vettem már, de mostmár nagyon komoly. Zöldséget nem eszem, minden nap meg kell mosnom.

Vissza nő a vitaminhiány miatt elhullt haj?

2015. máj. 17. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kéne mindennap mosni, az biztos, hogy nem egészséges. Van külön vitamin hajra, körömre, segít valamennyit, cink, B vitamin van benne általában. Próbálj napon lenni napi fél órát minimum a D vitamin miatt és vasat is egyél (sok zöld leveles növény, máj, tojás sárgája, szilva). Sajnos én is küzdök a hajhullással. Sok minden okozhatja az a baj.
2015. máj. 17. 21:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyél sok tojást! A tojás sárgájában A vitamin van, ami jót tesz a hajnak!
2015. máj. 17. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy mitől hullik a hajad, akkor miért nem teszel ellene?
2015. máj. 17. 21:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy (csak) vitaminhiány miatt hullik. Nekem is minden nap mosnom kell, és hormonális (pajzsmirigy) problémám van. Régebben 3-5 naponta mostam. Szerintem ebben az irányban is érdemes vizsgálódni, tehát: doki!
2015. máj. 18. 16:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor is gond ha napi használatra való sampont használok?
2015. máj. 18. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. nekem bőrgyógyász mondta, hogy ha gyorsan zsírosodik, korpásodik, akkor bizony gyakran kell mosni. nem lesz tőle semmi bajod. nekem is megvan még a hajam, sőt már nő vissza, ahogy csökken a hullás. a fejbőröm gyulladása, a korpásodás sokat javult, amióta naponta-kétnaponta mosom.
2015. máj. 19. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!