Orvosként szerintetek "felfoghatatlan" amit csináltam?
Sebész vagyok, rengeteget tanultam/tanulok, szeretem is. De a főorvos szerint a sebészezi osztályon, sose lesz belőlem jó orvos,sebész. Ezt épp tegnap mondta, és eléggé megzuhantam a kritika hallatán.
Épp műteni mentünk, egy komolyabb műtét volt, a főorvosúr műtött, ott voltam mellette. És a műtét előtt ugye beszéltünk a pácienssel. Egy fiatal 20 éves lány volt, aki hihetetlenül meg volt rémülve. Mivel így kb. Az idegösszeroppanás szélén állt, próbáltam megnyugtatni, és amikor készülődni mentünk, akkor megsimogattam az arcát. Kimentem, jól sikerült a műtét. Aztán az altatás után még beszéltem a lánnyal, és még párszor benéztem hozzá. Erre a főorvos az este folyamán kérdőre vonta, hogy miért simogattam meg a lány arcát?! Nem ismerem a szabályokat? Mit képzelek magamról? Erre annyit mondtam, hogy csak nyugtatni próbáltam. Erre azt mondta, hogy arra ott vannak az altatóorvosok. Komolyan ekkora bűn ez? Miért ekkora baj ez?
Előre köszönöm a válaszokat.
(F)
21!
Hogy értette hogy meztelenül feküdtél?Minden műtött ismerősöm valamilyen szinten,a műtött területtől függően némi ruhában volt,vagy steril ruhában,amit a műtős fiú adott neki,vagy a saját hálószobájában vagy le volt takarva,csak a műtendő terület volt szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!