Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A háziorvos megtagadhatha-e...

Igazi HubaBuba kérdése:

A háziorvos megtagadhatha-e az igazolás adasat aznap mikor bemesz hozzá délelőt?

Figyelt kérdés
Tehát lentvoltam a minap azzal az urugyel hogy elaludtam és mára szeretnék igazolast kérni.... Az orvos nem volt bent még akkor de a felesége aki nemtudom minek van ott hisz vám egy asszisztens de mind1. Nos a felesége azt mondta mennyek be a 11 orasi busszal suliba és nincs igazolás. Nos mivel 5 órám lett volna így 5-dikre értem volna be de az első - négy órat nemtudom igazolni. Már jártam így és akkor ofő azt mondta nincs igazolás igazolatlan mondom király. Szóval mit lehet ilyenkor tenni? Feljenetses, eljárás, mert olvastam hogy a dokinak kötelező arra a napra adni igazolast mikor bementem a rendelesre. Mivel az igazolast a megjelenést igazolja nem a betegséget.

2016. febr. 3. 09:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

3. Dik lett volna... Nem vagyok hiányzos nem járok az orvoshoz csak néha nemtudok aludni és fent vagyok sokáig és akkor altalaba elalszok de nem veszek ki heteket... Csak egy egy napot.... De nálunk az orvos nagyon szigorú úgyhogy nem adott igazolast ezért kérdezt

em hogy megteheti e... De akkor ha elalszok nem azt mondom elalidtam hanem megy a hasam király

2016. febr. 11. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!